Wij zoeken regelmatig nieuwe medewerkers! Heb je interesse in werken bij BE-LED, of wil je meer informatie? Mail of bel ons dan!

Momenteel zijn wij op zoek naar een Junior Sales Consultant Techniek

Zoek jij een flexibele baan waar je jouw commerciële drive kunt combineren met jouw kennis van (elektro)techniek en verlichting? Wil je werken in een bedrijf waar je veel vrijheid krijgt om jouw werk te doen, binnen een klein gemotiveerd team waar jouw inzet wordt gewaardeerd en waar je écht impact kunt maken? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Als Junior sales consultant techniek heb je een veelzijdige ondernemende rol. Het is jouw verantwoordelijkheid om onze klanten (B2B; vooral elektrotechnische installateurs) zo goed mogelijk van dienst te zijn en het genereren van nieuwe klantrelaties. Hiervoor heb je veel contact met (potentiële) klanten, oa. door klantbezoeken, het bezoeken van projectlocaties van klanten en uiteraard ook veel telefonisch contact. Zo begrijp je hun zakelijke wensen en bepaal je de beste aanpak om hen te ondersteunen. Je helpt klanten met de juiste maatwerk oplossing. Vanuit de klantvraag kom jij met het beste maatwerk advies over LED verlichting. Jij krijgt er energie van op te treden als sparring- en kennispartner voor onze klanten. Je bent betrokken bij pre-sales, orderfase en after-sales. Je vindt het geen probleem om te ondersteunen in de logistiek en bij de aflevering van bestellingen bij klanten. Deze leveringen zijn klantcontactmomenten en zeer waardevol bij het opbouwen van een lange termijn klant relatie. Je vertegenwoordigt in je rol van junior
sales consultant techniek alle activiteiten van BE-LED. Je hebt dan ook kennis van de technische kant van verlichting zodat je inhoudelijke gesprekken met onze klanten kunt voeren en je hen goed kunt adviseren. Je technische kennis zorgt er ook voor dat je technische vragen over onze LED armaturen kunt beantwoorden en hierover kunt overleggen met de engineers op het hoofdkantoor.

Deze functie is grotendeels zelfstandig en daardoor moet je in staat zijn om pro-actief aan de slag te gaan en je eigen werk goed te organiseren.

Over jou:

Jij bent een ondernemende persoon met een positieve mindset die helpt de bedrijfsdoelen te bereiken en flexibel omgaat met een wisselend takenpakket. Je werkt zelfstandig en bent proactief.

 • Je hebt een ondernemersmentaliteit; bent graag op pad en altijd op zoek naar mogelijkheden om het netwerk te vergroten en het bedrijf te laten groeien.
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een relevante richting.
 • Je hebt affiniteit met (elektro)techniek.
 • Je beschikt over minstens 1 jaar werkervaring in een commerciële functie.
 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je staat communicatief sterk in je schoenen.
 • Je bent leergierig.
 • Je vindt het geen probleem om te ondersteunen in dagelijkse logistieke werkzaamheden.
 • Je vindt het leuk en interessant om bij projecten en klanten te gaan kijken.
 • Je bent resultaatgericht en haalt energie uit het behalen van resultaten en tevreden klanten!

Wat wij bieden:

Onze Junior sales consultant techniek krijgt een zelfstandige en uitdagende baan in een flexibele werkomgeving. Je hoort bij een klein, ambitieus team met gezonde groeiambities!

Wij bieden jou een plek waar jij je op geheel eigen wijze kan ontwikkelen tot de ondernemer die jij wilt zijn. Hier hoort bij:

 • De functie is zowel fulltime als parttime in te vullen;
 • Werkuren en dagen zijn flexibel in te delen;
 • Een aantrekkelijk maandelijks loon;
 • Bonusregeling o.b.v. jouw prestaties; doe jij je werk erg goed, dan word je daar extra goed voor beloond!;

Deze functie is de uitgelezen kans voor een gedreven ondernemend persoon; met een positieve drive en commerciële mentaliteit liggen er in deze functie mooie mogelijkheden om je te ontwikkelen en te groeien!