VOORWAARDEN VOOR RETOURNEREN

Producten mogen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

Voor retourneren gelden de volgende voorwaarden:

  • Alle producten moeten ongebruikt en onbeschadigd zijn.
  • Alle producten moeten in de originele verpakking zitten, de verpakking moet ook compleet (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en onbeschadigd zijn.
  • Alle producten moeten op het retourformulier worden vermeld, anders kunnen wij de retouraanvraag niet in behandeling nemen.
  • Alle producten moeten veilig verpakt worden geretourneerd om schade tijdens het transport te voorkomen.

Maatwerkartikelen zijn gepersonaliseerde producten en kunnen niet worden geretourneerd.

Stuur niet zomaar producten retour. Dit kan alleen wanneer u van ons een e-mail hebt ontvangen met een pakbon voor de te retourneren producten.

De retourzending moet voorzien zijn van een volledig ingevuld retourformulier en verpakt worden in een degelijke doos ter bescherming van de producten.

Bij het ontbreken van de originele verpakking, accessoires of het constateren van schade of gebruikerssporen, kan een product niet retour worden gestuurd.

ARTIKELEN TERUGSTUREN

Bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst, deels of geheel geretourneerd worden. De kosten voor het retourneren van uw bestelling, zijn voor eigen rekening. Artikelen die retour worden gezonden moeten voldoen aan de voorwaarden zoals hierboven omschreven.

RETOURNEREN IN RIDDERKERK

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na aankoop retourneren op ons kantoor. Voor een snelle afhandeling kunt u het beste de factuur die u bij uw bestelling hebt ontvangen meenemen. Neem vooraf contact met ons op zodat wij weten dat u langskomt.

TERUGBETALING

Na ontvangst van de retourzending ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Terugbetaling van het te ontvangen bedrag wordt zo spoedig mogelijk uitgevoerd. Dit duurt tot uiterlijk 10 werkdagen na verwerking van de retourzending.