Uitgebreid zoeken

Wattage (W)

15 W - 405 W

Lumen (output armatuur)

2000 lm - 55100 lm

Lichtkleur (Kelvin)

Beschermingsklasse (IP)

Dimbaar

Magazijn / Logistiek

BE-LED is gespecialiseerd in LED verlichting voor bedrijfshallen en magazijnen. Goede verlichting in hallen en magazijnen is cruciaal voor de productiviteit en veiligheid. Onze armaturen realiseren een hoge lichtopbrengst en een uitstekende gelijkmatigheid. De energiebesparing kan oplopen tot wel 65%. Een duurzame oplossing met een lage total cost of ownership. Zeker voor ruimtes zoals magazijnen en productiehallen, waar er soms 24 uur per dag verlichting aan staat, is LED verlichting een zeer effectieve duurzame keuze.

Aangezien bedrijfshallen vaak gekenmerkt zijn door hoge plafonds en weinig daglicht zijn goede verlichtingsarmaturen cruciaal. Voor bedrijfshallen zijn vooral LED triproofs, schijnwerpers, highbays en lichtlijnen aan te raden. De armaturen moeten stevig uitgevoerd zijn en een goede lichtopbrengst hebben.

Het is belangrijk dat de juiste armaturen worden gekozen, afgestemd op de kenmerken en het gebruik van de ruimte. Heeft u vragen over uw specifieke verlichtingssituatie? Neem dan contact met ons op. U kunt door ons een lichtplan laten opstellen om de huidige en gewenste situatie te bepalen.