Uitgebreid zoeken

Wattage (W)

10 W - 105 W

Lumen (output armatuur)

1500 lm - 12400 lm

Lichtkleur (Kelvin)

Dimbaar

Parkeergarage

In parkeergarages is goede verlichting van groot belang voor het gebruikerscomfort én voor de veiligheid! Zo zorgt het voor goed zicht voor bestuurders en voetgangers en verhoogt het voor de gebruikers van de parkeergarage een gevoel van comfort en veiligheid. Bovendien zorgt voldoende verlichting in parkeergarages voor minder onheus gebruik van de ruimte; het vermindert vandalisme. Omdat het in een parkeergarage nat en vochtig kan zijn, is waterdichte (IP65) LED verlichting aan te bevelen. Geschikte armaturen zijn onder meer LED triproofs, LED schijnwerpers en LED bulkheads. Voor parkeergarages is kleurtemperatuur 4000K - 5000K aan te raden.

Met LED triproofs met doorvoerbedrading heb je bovendien de mogelijkheid om een langere lijn aan verlichting te plaatsen. Dankzij LED verlichting gaan de kosten voor energie in een parkeergarage met gemiddeld 70% omlaag! Ook hoef je ruim 25 jaar niet om te kijken naar onderhoud of vervanging.

Wij adviseren u graag over de juiste verlichting voor uw parkeergarage. Hierbij zorgen wij voor een maatwerk advies waarbij we rekening houden met de specifieke kenmerken van uw ruimtes. Neem hier contact met ons op.