Uitgebreid zoeken

Wattage (W)

0 W - 235 W

Lumen (output armatuur)

200 lm - 38100 lm

Lichtkleur (Kelvin)

Beschermingsindex (IK)

Dimbaar

Parkeerterreinen

BE-LED heeft diverse armaturen die zeer geschikt zijn voor toepassing op bedrijfs- en parkeerterreinen. Met deze armaturen wordt een hoge lichtopbrengst en een uitstekende gelijkmatigheid gerealiseerd. De energiebesparingen kunnen oplopen tot wel 65% en een lange levensduur. Een duurzame oplossing met een lage total cost of ownership door de goede kwaliteit én lage aanschafprijs. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bedrijfs-/parkeerterreinen betreft vaak terreinen die om een maatwerk oplossing vragen. Het zijn veelal grote terreinen waar voldoende licht noodzakelijk is om veiligheid en overzicht te waarborgen. Ook gaat het vaak om een hoog aantal branduren. LED verlichting is hiervoor dus bijzonder aantrekkelijk, gezien de lichtprestaties en het lage energieverbruik.

Het is belangrijk da de juiste armaturen worden gekozen, afgestemd op de kenmerken en het gebruik van het terrein. Heeft u vragen over uw specifieke verlichtingsproject? Neem dan contact met ons op voor advies.