Een speciaal verzoek? Een aanpassing voor een specifieke toepassing? Een ander formaat, type, lichtkleur?

Laat het ons weten!

We willen graag voor al onze klanten goede passende LED-armaturen leveren. LED verlichting is ons vak, dus geen vraag is ons te gek! Op zoek naar een specifiek armatuur? Wij bieden graag maatwerk, dus met elke aanvraag kan je bij ons terecht. We hebben een breed assortiment armaturen beschikbaar. Zit het ideale armatuur daar toch niet tussen? Dan zorgen we dat het custom made alsnog beschikbaar komt!

Contacteer ons

Enkele voorbeelden van onze maatwerk-projecten :

  • LED verlichting met T5 armaturen met een op maat gemaakt uniek lichtspectrum voor een laboratorium.  Uitgevoerd voor een wetenschappelijk ziekenhuis.
  • LED Highbays welke zijn gemodificeerd om op grote hoogte en in zeer hoge omgevingstemperatuur (>70 graden Celsius) te kunnen functioneren. Meerdere productielijnen verlicht bij een gerenommeerde glasproducent.
  • LED verlichtingsarmaturen voor outdoor padelbanen, met een speciale lens en aangepaste bekabeling. Meerdere padelbanen verlicht voor een bekende leverancier van padelbanen.
  • LED Highbays met speciale lens diffuser voor een lagere verblinding. Gerealiseerd voor een producent in de voedingsmiddelen industrie.