Be-Led is de LED verlichtingspartner die staat voor kwaliteit, expertise en service. 

BE-LED Northern Europe is onderdeel van BE-LED Group met het hoofdkantoor gevestigd in Frankrijk.  Onze jarenlange ervaring en expertise in verlichting is gebundeld en de synergie heeft geresulteerd in een breed assortiment hoogwaardige LED producten én dienstverlening. 

Onze productieketen is gefocust op technologische meerwaarde en aanpassingsvermogen.  Onze experts werken aan de ontwikkeling om producten aan te bieden die voldoen aan de verwachtingen van de markt en onze klanten.

BE-LED is gespecialiseerd leverancier van LED-verlichting voor professionals. Onze expertise op het gebied van verlichting zetten we graag in om maatwerk te leveren aan onze klanten. Wij streven naar optimale verlichting voor elke specifieke toepassing.

Duurzaamheid

Onze LED verlichting; een duurzame keuze.

LED verlichting is de meest duurzame vorm van verlichting. LED armaturen verbruiken minimaal 50% minder energie dan conventionele armaturen met een gelijke lichtopbrengst. LED verlichting kan eenvoudig gedimd en regelmatig aan- en uitgeschakeld worden, waardoor het gebruik nog zuiniger wordt.

Naast het lagere energieverbruik hebben LED armaturen ook een langere levensduur dan conventionele armaturen. Dit resulteert in minder afval omdat LED armaturen een vervangingsfrequentie van slechts eens in de 20-30 jaar hebben.

BE-LED wil met haar producten én bedrijfsvoering graag een wezenlijke bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Wij streven naar minimale milieubelasting en een duurzaam eindproduct, door energiebesparing, maatwerk en efficiency in productie, opslag en transport.

BE-LED levert u kwalitatief hoogwaardig producten. Langdurige duurzaamheid staat bij ons centraal.